22 Ocak 2020 Çarşamba

Rüyada Gardiyan Görmek

rüyada gardiyan görmek ne anlama gelir


Rüyada gardiyan görmek hayırlara vesile olan bir rüya çeşidi değildir. Gören kişi Sevgilisi tarafından hayal kırıklığına uğrayacağına, üzüntülü günlerin ardı arkası kesilmeyeceğine, bekarsa bir evlilik yapacak ama ilk mutsuzluğunu o evlilikten yaşayacağı şeklinde rüya yorumları gerçekleştirebiliriz. Rüyayı gören kişinin kötü niyetli ve çıkarcı bir kişilik taşıdığına inanılır. Bir diğer yorumumuz ise rüyayı gören insanın gerek maddi yönden gerekse manevi yönden bir iftiraya uğrayacağına ve bu iftira yüzünden zor günler geçireceğine delalet etmektedir. Rüyada gardiyan görmeyi gördüğünüz şekil ve nesne farklılıkları ile daha geniş kapsamlı bir şekilde analiz edebilirsiniz.

Rüyada Gardiyan Olduğunu Görmek: İleriki senelerde mevki sahibi olup hayatının kurtulacağına, bu zamana kadar çevresinden görmediği saygınlığı fazlası ile göreceğine şeklinde yorumlamaktayız.

Rüyada Gardiyan İle Konuştuğunu Görmek: Başınıza beklemediğiniz anda bir çeşit sıkıntılar geleceğine, bir müddet sonra ise bu sıkıntıların üstesinden geleceğinize dair bir işarettir.

Rüyada Kadın Gardiyan Görmek: İş hayatınızda sizi zarara uğratarak kazanç kaybı yaşatacak biri olduğu ve bu kişinin bir kadın olduğu şeklinde yorumlayabiliriz.

Rüyada Gardiyan İle Kavga Etmek: Güçlü bir insan olacağınıza ve karşınıza çıkabilecek her türlü size zararı olan olayların üstesinden gelebileceğinize delalet eder.

Rüyada Erkek Gardiyan Görmek: Gören kişinin temiz bir kalbi olduğu allah korkusunun olduğu ve hayatı boyunca çevresindeki kişilere yardımı dokunacağı şeklinde yorumlayabiliriz.

Rüyada Gardiyan İle Kavga Etmek: Eğer kavgayı gardiyan başlattı ise sizin ciddi bir düşmanınız olduğuna, eğer kavgayı siz başlattı iseniz çevrenize yararınızdan çok zararınızın dokunduğuna işaret eder.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa