21 Ocak 2020 Salı

Rüyada Fare Görmek

rüyada fare görmek


Rüyada fare görmek gördüğünüz nesneler ya da yaptığınız ile ilgili etkenlere bağlı olarak iyi yada kötü yönde yorumlanır. Bunlar tamamen sizin nasıl gördüğünüz ile alakalıdır. En çok görülen rüya türlerinden birisidir.  Bütün rüya yorumcuları bu konuda ikiye ayrılmıştır. Bazı yorumcular olumlu yorumlarken bazıları ise olumsuz yorumlar.  Şimdi detaylı bir şekilde yorumları hep birlikte okuyalım.

 Rüyada Fare Görmek: Bazı yorumcular kazanılan paranın şanın ve şöhretin yükseleceğine ve önünüzün açılacağına dair yorumlar. Bazılarıysa rüyayı gören kişinin hiç ummadık anda iş ile alakalı yıkıntılara yaşayacağına ve sağlığının bir anda bozularak kötü haberlere vesile olacağına inanılır.


Rüyada Ölü Fare Görmek: Geçmişte size kötülük yapan adi bir düşmanınızın bir anda ortaya çıkacağı ve hatalarını kabullenmeyip tekrar yapacağı anlamını taşır. Sizi beklemekte olan kötü haber ve habercilere karşı temkinli olmanız gerekmektedir şeklinde yorumlanır.

Rüyada Fare Öldürmek: Size kötülük yapacak biri ile savaşacağınıza ve bu savaşta sizin galip geleceğinize işaret eder. Ölü olan fare sizin savaşarak yeneceğiniz kişi sembol ize olarak tanımlanır.

Rüyada Fare Yakalamak: Size kötülük eden bir düşmanın devam ettirmesi sonucu, sizin farkına vararak temkinli davranıp kötülükten kurtulması şeklinde yorumlayabiliriz.  Kötülük yapan düşmanınız sizden güçlü değildir ve kötülük yaptıkça zayıflamasına sebebiyet olur şeklinde yorumlanır.

Rüyada Fare Sürüsü Görmek: Günlük hayatınızda maddi olarak bir travma geçireceksiniz. bu travmalar sizi etkileyecek ama ferahlığa erebileceksiniz şeklinde yorumlamaktayız.

Rüyada Beyaz Fare Görmek: Bu rüyayı görmüş olan kişi, rahata eremez, bolluk ve bereketlik göremez, hayatı boyunca her yönden acı çekecek olan kişiler şeklinde tabirde bulunmaktayız.

Rüyada Bir Fare Tarafından Isırılmak: Size kötülük yaparak yenilmenizi isteyecek kişiler yüksek derecede sizi zarara uğratacağı şeklinde tanımlayabiliriz.

Rüyada Siyah Fare Görmek: Rüyayı gören kişi başkalarının yanlarında sığıntı hayatı yaşadığına, rızık ve sadakalar ile ihtiyaçlarını giderdiğine, bir işte çalışmadığı ve çalışmayacağına, artık bu hayata bir son vermesine bir iş kurması gerektiğine şeklinde anlayabilirsiniz.

Rüyada Yavru Fare Görmek: Kötülük yapmaktan korkmayan hatta koşarak kötülük yapmaya doğru giden, kazançların ise yavaş yavaş kazancınızın azalacağına dair bir rüya sembolüdür.

Rüyada Fare İle Oynamak: Oynayan kişi Aşk hayatında bir hayat kadını ile karşılaşacağına hatta onunla aynı evde kalarak uzun bir vakit geçireceğine ve bu yaptığı şeyden ötürü maddi ve manevi zarara uğrayacağına dair bir sembol seklinde algılanır.



Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa