27 Ocak 2020 Pazartesi

Rüyada Leylek Görmek

rüyada leylek görmek


Hayır ve fıtrata işaret eder. Bir leyleği giderken görmek yakın ailenizden birisinin yolculuk yapacağına, leyleğin geldiğini görmek bekarsanız evleneceğinize evli iseniz yakın akrabalarınızın ziyaretine geleceğinize delalet etmektedir. Kışın leyleklerin toplu bir şekilde uçtuğunu gördüyseniz yaşacağınız yerde çetin geçecek olan bir kış var demektir.  Uçak bir leylek gören kişiler mutlu olacağınız haber anlamına gelmektedir. Leylek görmek evlilik işlerinde mutlu olacağınıza, yeni dostlar ile tanışacağınız anlamını içermektedir. Rüyada leylek görmek dindar bir kimseyi işaret eder. Toplu düzenli ve sağlıklı helal işler ile uğraştığı anlamına gelir.

Rüyada leylek ile konuştuğunu gören bir kimse etrafında , cevresinde herkesin çok şaşıracağı hayırlı bir iş yapacağına delalet etmektedir. Eğer evinizin üstünde bir leyleğin öylece durduğunu gördüyseniz yakın zamanda sayı olarak çok akraba veya eşiniz dostlarınız ziyaretinizi gerçekleştirecek demektir. Rüyada leylek görmek toplantılara giren mevki sahibi bir kişiyi işaret etmektedir. Bir leylek tutup evine götürdüğünü gören bir kimse kısmetini bulduğunu ve hayırlara vesile olacağını iaret edebilir.

Rüyada leyleklerin kışın ortasında toplu bir şekilde durduğunu gördüyseniz etrafınızda kötü insanlarla dolu demektir. Gasp, yan kesici, hırsızlık olayları ve kışın çok sert dayanılmaz geçeceğine dair bir işarettir. Rüyada leylek gören kişi sakin, bilgi dolu, iyilik yapmaktan hiç çekinmeyen bir kimselerin görebildiği bir rüya tabirleri çeşididir. Kısa ve toplu bir şekilde anlatmak gerekirse leylek hayırların en güzelini ve kişinin toplum ahlakını düzelteceği anlamına gelmektedir.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa