23 Ocak 2020 Perşembe

Rüyada Işık Görmek

rüyada ışık görmek

Rüyada ışık görmek hayrın geleceğine dair haberlere alamet etmektedir. Bütün sıkıntıların düzeleceği,  sizi bekleyen güzel bir hayatın geliyor olacağına işaret eder.  Rüyada gördüğünüz gibi aydınlık bir geleceğe doğru gideceğinize delalet eder. Rüyayı gören kişi iyi yolda ilerlediği, ve kötüye sapmayacağı anlamına gelmektedir.  Umutlarının tükenmediği, mutluluğun yolunuzu bulduğunuz anlamına gelmektedir. Çok büyük fırsatlara ulaşacağınız anlamına geliyor.

Rüyada Ay Işığı Görmek: Rüya sahibi para kazanamayacağı işlerle uğraşacağına delalet etmektedir. ailesinden iyilik görmeyeceği ve anne şefkatini alamayacağına dair bir işarettir. Ay nurlu parlak bir ışık saçıyor ise sizi bekleyen çok düzgün bir kısmetiniz var demektir. Aynı zamanda annesinden ve babasından büyük destek alacağı anlamına geliyor. Geçim sıkıntılarınız sizleri üzecek ama bu dertlerinizden allahın nuru ile kurtulacaksınız.

Rüyada Mum Işığı Görmek: Rüya uzun bir süre boyunca hayatının yollarda geçeceğine dair delalet etmektedir. Bir dilek dilemenize işaret eden mum ışığı dilediğiniz dileğin gerçekleşmesine işaret etmektedir. Bu rüyayı gören kişi arkadaşlarına yardım etmesini çok sever ve iyiliği seven bir insan olmaktan mutluluk duyar.  Rüyada devamlı yanan mum ışığı çevrenizde güzel insanların olduğu ve hakkınızda kötü düşünmedikleri anlamına gelmektedir.

Rüyada Yanan Mum Işığını Söndürmek: Böyle bir rüyayı gören insanların hayatları genellikle alt üst olmakta, aklınızdaki projelerinizi yapamamakta ve kısmetinizin kapanmasına dair ibarettir.

Rüyada Güneş Işığı Görmek: Rüya sahibinin güzel günlerin göreceğine dair bir işaret olan rüyada güneş ışığı görmek tabiri, Her açıdan ve her yönden gelecekte mutlu ve rahat edeceğine dair işaretlemeler şeklinde yorum yapılmaktadır.

Rüyada Işık Yakmak Ne Anlama Gelir: Rüya sahibi bir işle meşgul olmaktadır. Bu işin üstüne daha çok düşer ve başarılı olacağına inanırsa o işten büyük miktarlarda paralar kazanacağına şeklinde yorumluyoruz.

Rüyada ışık Kapatmak Ne Anlama Gelir: Rüyayı görebilen kişi kısmetleri ve paralarını kendi elleri ile itekleyecek ve kısmetleri kendiniz kapatacağınıza dair işarettir.  Emek verdiği işlerinde beklentilerin çok çok altında paralar kazanıp günler geçtikçe batmasına sebep olacaktır.






Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa