26 Ocak 2020 Pazar

Rüyada Koyun Görmek

rüyada koyun görmek


Rüyada koyun görmek çok çeşitli yorumlara sebebiyet vermektedir. Bazı rüya tabirleri yorumcularına göre olumlu ufkunuzu acacak sebeblere niyetlendirmektedir. Bazılarında ise kötü suçlar ortaya koymaktadır. ama çoğu yorumcuya göre de rüyada görülen her koyun zenginliğe ve doğruya delalet etmektedir. Hayattaki rıskınız, şansınız ve neşeniz iyi olacağına işaret etmektedir. Rüyada koyun sürüsü görmek cevrenizdeki kalabalığın bir bütününe işaret eder.  Ve siz toplumda sizi saygınlığa kavusmuş biri olarak görünmektesiniz. Toplumu işaret edebilen koyun sürüleri kolay yönetilebilen bir kesime hitap eder. Bu rüya inancınızın bitmediği ve dahada çoğalacağı anlamını taşımaktadır.

Rüyada Koyun Sağmak: Hayırların vesile olacağı, allahın vereceği rısk sizlere büyük olacağı anlamını taşımaktadır. Para kazanmaya başlamadığınız işte sizi daha fazla para kazandıracağına delalet edebilir. Bu rüya hasta olan bireyler için ise hastalığının şifa bulacağına inanılır. Borçlu olanların borçlarını kapatacağına dair yorumlayabiliriz.

Rüyada Koyun Atlatmak: Rüyada çobanlık yapmak bir kişinin mevki sahibi olduğu ve alt çalışanların sayısının yüksek olduğu anlamını taşıyabilir. Devlette çalışan bir kişi memurluk yapıyorsa yüksek kademelere çıkacağına dair bir işarettir. Bu rüyayı gören bir kişi lider ruhlu tabir edilebilir.

Rüyada Koyun Kesmek: Ve kestiği koyundan bir parça alıp yediğini görmek çevresi ve ailesinden birisi hapiste ise dışarı yakın zamanda çıkacağı anlamını taşımaktadır. Hayırlı bir rüyadır dilek ve arzularınız gerçekleşecektir. harama hayatınız boyunca asla yanaşmayacağınıza işarettir.

Rüyada Koç Görmek: Peygamber efendimize  adak olarak indirilen koçunun dinimizde yeri başkadır. Bu rüyayı ise şu şekilde yorumlamaktayız. Gören kişi bekarsa yakın zamanda birisiyle evleneceği ve aşık olduğu kişinin ailesinin çok zengin olduğuna delalet etmektedir. Eğer rüyayı gören kişi bekarsa, Ailesinden birisi ona çok yüksek miktarlarda miras bırakacağı anlamını taşıyabilir.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa