28 Ocak 2020 Salı

Rüyada namaz Kılmak

rüyada namaz kılmak

Rüyada namaz kılmak olumsuz yönü bulunmaksızın hayra yorulmuş bir rüyadır. Rüyada namaz kıldığını gören bir kişi çevresinde küs olduğu konuşmadığı insanlar ile barışacağına delalet etmektedir. Zaman geçtikçe  dininize olan düşkünlüğünüz iyice artmaya başlayacaktır. İş ve ev hayatınızdaki sorumluluklarınıza ve dininize daha çok bağlanacağınız anlamını içerir rüyada namaz kıldığını görmek.


  • Rüyada camide Namaz Kıldığını görmek: Dua ederken Allahtan isteklerde bulunduysanız eğer bu hayra yorumlanır ve istekleriniz gerçekleşeceği anlamındadır. Rüyada cenaze namazı kılıyorsanız eğer kafir olmuş bir insana yardım ediyorsunuz demektir. 
  • Rüyada Kabe'de Namaz Kılmak: Gören kişinin toplumda yeri paha biçilemeyecek kadar değerlidir. İş ve Toplum ahlakı kurallarını laiği ile yerine getiren dinine çok düşkün bir insan anlamını taşımaktadır. 
  • Rüyada Sabah namazı Kıldığını görmek: Maddi yönden ihtiyaclarını karşılamak için çok çalıştığına ve kaderinin güzelleşeceğine delalet eder. Öğle namazı kılmak borçlarınızdan kurtulacağınız anlamına gelir. Rüyada ilkindi namazı kılmak, hayra yoğurulan bir rüyadır. Akşam namazı kılmak kişinin kendini dinlendirmesi gerektiğine delalet etmektedir. Yatsı namazı kılmak Uzun sandığınız ömür denilen illetin çabuk biteceğine işaret eden bir rüya sembolüdür. 
  • Rüyada Farz Namazı Kılmak: Yakın zamanda devlet memurluğunda başkanlık gibi çok yüksek mevkilere gelerek, saygınlık açısından sevilen bir insana dönüşeceğiniz anlamına gelir. Bir teşkilatın bir partinin yada herhangi bir yerin reisliğinizi ele alacağınıza delalet etmektedir. 
  • Rüyada Vitir Namazı Kılmak: Gören kişinin Devletten yada ailesinden sakladığı önemli bir konunun hassasiyetliğinden dolayı görülen bir rüyadır. Pek fazla hayra yoğurulduğu söylenemez bu rüyada. 
  • Rüyada Kafa Güzelken Namaz Kılmak: Sizinle alakalı olmayan bir konuda yalan söyleyerek başkasını zor duruma düşürdüğünüz anlamına gelir, Para karşılığı yalancı şahitlik yapıyor olabilirsiniz. Rüyada abdestsiz namaz kılmak dinizini hiç sevmediğiniz, ömrünüzün sonuna kadarda sevmeyeceğinize delalet edebilir. 

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa