31 Ocak 2020 Cuma

Rüyada Rakı Görmek Ne Anlama gelir

rüyada rakı görmek

Rüyada rakı görmek hayırlara vesile olacağı anlamına gelmemektedir. Rüyada rakı gören yetişkin bir birey başına gelebilecek olası kötü olaylara hazırlıklı olmalıdır. yorumculara göre farklılık gösteren rüyada rakı görmek bazı yorumcuların tabiri olarak nitelendirdikleri haksız kazancın delaleti anlamına gelmektedir. Rüyada rakı görmek gören insanın etrafında onun hakkında çok dedikoduların dolaştığına dair bir ibaresi anlaşılabilir. Diğer yorumculara göre ise rüyada rakı görmek sağlık durumunun yakın zamanda bozalacağına dair yorumlanmaktadır. Rüyada rakı gören bir kişi normal hayatında alkolü çok tüketen bir insandır. Eğer normal hayatında alkol içmiyor ve rüyasında rakı görüyorsa o kişi yakın zamanda kötü işlere ve haksız kazanca gireceğine dair bir delalettir.

Rüyada Rakı Sofrası görmek: Hayatınızda bir rekabet var gerek iş konusunda gerekse yaşantınızda. bu rekabet yerini karşınızdaki insanlar ile savaşa bırakır. Ve sizde bu girmiş olduğunuz savastan galip olarak ayrılacağınız anlamına gelmektedir. Kötü insanların size karşı yapacağı tuzakları erken farkedip tedbirli olabilirsiniz.

Rüyada Rakı Şişesi görmek: Duygusal olarak bir boşluktasınız ve git gide geri dönüşü olmayan bir çukura düşüyorsunuz. Acilen bu durumdan kurtulup hayatınıza çeki düzen vermeniz yaşantınızı kolaylaştıracaktır.

Rüyada Rakı bardağı görmek: Yukarıdaki yorumların aksine bu rüyayı gören kinin hayatı düzene girecek ve müjdeli çokca haber alacağı anlamına gelmektedir. Etrafınıza mutluluk saçarak hedefinize ulaşacaksınız.

Rüyada Rakı İçtiğini Görmek: Siz doğru yola girmek için çok çabalayacaksınız ama hayat sizi kötü işlere ve haksız kazanca iteleyecek. Peş peşe günahlar işleyeceksiniz. zamanı geldiğinde ise işlediğiniz günahların pişmanlığını çekip tövbe ederek allah yolunda ilerleyeceksiniz.

Size kısa bir açıklama yapmamız gerekirse, rüyada rakı görmek pek çok anlamı kötüye delalet etmektedir. Bu rüyayı sıklıkla görüyorsanız yapmış olduğunuz kötü işleri ve haksız kazancı bırakın ve tövbe ederek allah yolunda ilerleyin.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa