28 Ocak 2020 Salı

Rüyada Makas Görmek

rüyada makas görmek

Rüyada makas görmek, bolluk ve bereketliğe diyanet yorumlayıcılar'ına göre de çocukların bollaşacağı ve çoğalacağına teşhir edilir. Rüyada elinde makas tuttuğunuzu gördüyseniz sizi bekleyen bir evladınız olacağı ibaresini göstermektedir. eğer ki hayvancılık ile uğraşıyorsanız ve rüyada makas gördüyseniz bereketlik inançlarına sembolizme edilmiş yorumlama şekli, hayvanlarınızın çoğalacağına işaret eder. Rüyada yukarıdan önünüze doğru bir makas indiğini görürseniz, bu dünyadaki hayatınızın sona ereceği ve bağlantınızın yakın zamanda yok olacağına dair işaretlere sebeptir. Eğer rüyada makasla karşınızdaki kişinin elbiselerini kesiyorsanız onunla ilgili kötü düşünceler beslediğiniz anlamındadır. Koyun kırkma makası ile koyunun tüğ'ünü kırktığını görürseniz üstünüzde bulunan varlıklarınız artacağı ve çok kazanacağınızın bir ibaresidir. Rüyanızda makasla bir şeyler kestiğinizi görürseniz ortada emek verilen bir iş var ve o işin karşılığı size olumlu olarak dönecek demektir.

Rüyada makas görmek bekar olan birinin kardeş sayısının artacağına bolluk oranının yükseleceğine işarettir.  makasla saç kestiğinizi görüyorsanız o zaman iş ile ilgili sıkıntılarınızın olmayacağı, kesilen saçın miktarı çok ise telleri kadar ömrünüzde para kazanacağınız anlamına gelebiliyor. Rüyada masadan eline makas almak güçlü bir kişi olacağınız ve hayata sim sıkı bir halde tutunduğunuzu işaret eder. Diyanet rüya tabircilerine göre rüyada makas görmek evli iseniz ikiz çocuklarınızın olacağına, bekar iseniz ikiz kardeşlerinizin olacağına olanak sağlar demektedirler. Evli bir insan rüyasında eşi karşısında masada ise makas görürse aile sorunlarınızın git gide artacağı ve eşinizle aranızda anlaşmazlık yaşanacağına delalet etmektedir. Rüyada sadece makas görmek aynı zamanda kişinin gücüne güç katacağı anlamına gelir.

Rüyada eşiniz size bir makas uzatıyorsa, o zaman size bir erkek çocuk verecek anlamına geliyor şeklinde yorumluyoruz. Çünkü rüyada makas görmek zekaya güce ve hayırlara vesile etmektedir. Sembolik anlamları bunlardır. rüyada makasınızın kırıldığını ve çatladığını görmek hayra alamet değildir; elinizdeki bütün  birikimlerinizi bununla birlikte mallarınızı haberiniz bile olmadan kaybedeceğinize delalet etmektedir.  Rüyada Elinde küçük bir makas görmek o kişinin zeka seviyesinin yükseleceğine dair işaretlere yol açmaktadır.


Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa