12 Şubat 2020 Çarşamba

Rüyada Adam Görmenin Tabiri Nedir?

rüyada adam görmek ne anlama gelir

Rüyada adam görmek menfatinin bol olacağına hayırlara ve dualara delalet etmektedir. İşlerinizin kısmetinizin bir anda kabaracağını bilin. Rüyada adam görmek hayatınızın her anında günlerinde ve aylarında kazancınızın bol olacağına işaret etmektedir. İnsanlar arasında sözünüzün eskisinden daha çok geçeceğine, alacağınız haberlerin güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Yaşlı Adam Görmek

Bu dünyadaki yaşama sürenizin çok uzun olacağına delalet edilmektedir. Yaşlılığınızda ise hastalıklarla uğraşmadan iyi bir yaşam süreceğinize işaret etmektedir. Rüyada yaşlı adam gören kişinin hiçbir zorluk karşısında savunmasız kalmayacağı anlamını taşımaktadır. 

Rüyada Kötü Adam görmek

Çevrenizde size kötü davranan birileri var ama siz bunu bilmiyorsunuz yada anlamıyorsunuz. Bu kişiden uzak durmak yararınıza olacaktır. Bu kişi sizi seviyormuş gibi yapıyor ama aslında size karşı kin ve nefret besliyor. Hayatınızda size en kötü olan kötülüğü bu kişi yapacak. Bir an önce farkına vararak kendinizden uzaklaştırmanızda fayda olacaktır. Rüyada kötü adam gören kişi yakın arkadaşlarından birisi yada yeni tanıştığı birisi tarafından ihanete uğrayacak demektir. 

Rüyada Sakallı Adam Görmek

Gördüğünüz sakalın boyutuna ve şekline göre bu rüyanın tabiri değişmektedir. Rüyada kısa sakallı bir adam görmek haberlerinizin iyi olacağına işaret eder. Rüyada uzun sakallı adam görmek sorunlarınızın çözüleceği ve rahata ereceğinize delalet etmektedir. Rüyada ak sakallı dede görmek hayatınızda iyilik yaptığınız birinin hayır dualarının sizi koruyacağı anlamına gelmektedir. rüyada sakallı bir adam size haber veriyorsa aynı şey gerçek hayatta başınıza gelecek demektir. Eğer haberi duyduktan sonra ağlıyorsanız kötü haber alacaksınız. Haberi duyunca mutluluktan uçuyorsanız iyi bir haber alacaksınız demektir. 

Rüyada Bıyıklı Bir Adam görmek

Bu rüyayı gören kişilerin iş hayatında iyi bir insanın olduğu ve o insanın size çok faydasının olacağı anlamına gelmektedir. Bu adam olgun bilgili ve hoş görülü özelliklere sahiptir. Rüyada bıyıklı adam görmek faydası olacak insanlara işaret etmektedir. 

Rüyada Uzun Boylu Adam Görmek

Bu rüyayı gören kişilerin hayatı düzenli ve cevresinde kötü insan kalmamış olanlardır. Düzenlediğiniz çevreniz sayesinde çok para kazanabileceksiniz. Eğer hayatınızı düzenlemeseydiniz yükselmek yerine dahada düşecektiniz.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa