1 Şubat 2020 Cumartesi

Rüyada Saat Görmek Ne Anlama Gelir?

rüyada saat görmek

Rüyada saat görmek çok farklı tabirleri vardır. Eğer siz gündüz yada geceyi gösteren bir saat gördüyseniz, verdiğiniz sözleri tutacağınıza, altın para mala mülke işaret ettiğine, anı yaşadığınıza ve zamanın kıymetli olduğunu bildiğinize işarettir. Rüyada saat görmek hoş olmayan haberlere, eğer saati siz ayarlıyorsanız hayatınızı emeğinizle düzene sokacağınıza delalet edilmektedir.

Rüyada saat sesi duymak haber alacaksınız yakın zamanda ama aldığınız haber sizi üzecek ve hayatta çok yorulmuş hissedeceksiniz. Eğer rüyada masada duran bir saati hem görüyor hem sesini duyuyorsanız sizin için ve aileniz için güzel günler yakındır anlamına gelmektedir.

Rüyada gördüğünüz saat güzel bir işlemeye sahipse, sizi bekleyen iyi haberler ve olaylar vardemektir. eğer gördüğünüz saat ne kadar güzelse ve sizde onu ne kadar güzel buluyorsanız rüyanızda, alacağınız haberler ve olumlu sonuçlar sizi o kadar mutlu edecektir.

Rüyada duvar saati gördüyseniz, gören kişi mutlaka zenginlik durumları olacaktır. Eğer gören kişi zengin malı mülkü varsa aile hayatını düzene sokacağına dair delalet edilmektedir.

Rüyada Altın Saat Görmek


Rüyada altın saat görmek, kişinin akli dengesinin son derece düzgün olduğuna, girişeceği işlerde bu aklını fazlası ile kullanıp yükseliceğine işaret etmektedir. Rüyada altın görmek şöhrete ve mala delalet eder. Rüyada altın saat takmak ünlü birine dönüşeceğiniz ve halkın sizi çok seveceği anlamına gelmektedir. Rüyada altın saat almak gören kişi maddi zorluklar çekiyorsa o zorlukların üstesinden geleceğine, eğer manevi olarak zorluklar yaşıyor ailevi sorunları varsada o sorunları aşacağı anlamına gelmektedir. Rüyada evdeki saatinizin altın olduğunu gördüyseniz o zaman şöhrete ve paraya kavuşacaksınız ve ailenizle bir faydalanacaksınız demektir.  Rüyada gümüş saat almak kişinin tutumlu davrandığını ve bu nedenle hayatında maddi yönden zorluk çekmediği ve çekmeyeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Saat Almak

Rüyada duvar saati almak kafanızda planlamış olduğunuz işlerin yolunda gideceğine dair bir işarettir. Yasal olarak işlemler başlattığınız işleriniz artık emeğiniz sayesinde gerçekleşecek. Rüyada köstekli saat almak ailenizden yaşlı insanların sizlere verdiği hediyeyi sembol etmektedir. O yaşlılar sizin hayır ve duanızı istiyor demektir.  Kısa bir toplu açıklama yapılması gerekirse rüyada saat görmek nasıl görürseniz görün hayra delalet etmektedir. Rüyada saat görmek özellikle maddiyata yoğurulmaktadır.




Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa