29 Ocak 2020 Çarşamba

Rüyada Ok Görmek

rüyada ok görmek


Rüyada ok görmek gören bireyin düşmanlarına karşı dik durmasına ve savaşarak kazanacak bir zafere işaret etmektedir. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada ok görmek insanın kendisinin ve nefsinin güçlü birine dönüşeceğine delalet etmektedir. Rüyada ok görmek adaletli kişilik bozukluğu olmayan insanların gördüğü bir rüyadır. Evli bir kadın rüyasında ok görürse evlilik hayatının düzeninin hiç bozulmayacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada ok atmak: Hayatında herşeyin yolunda gideceğine dair işaretlere yoğurulmaktadır. Rüyada ok atmak doğru bir işe girişltiğinize dair bir ibaredir. Başladığınız bir işi sonuna kadar sürdüreceğinize ve yarım bırakmayacağınıza işaret eder. Rüyada ok atmak bir işe çok emek verdiğinizi gösterir.

Rüyada Yay Görmek: Rüyayı gören bir erkekğin çevresinde bulunan bir kadını temsil edebilir. Kişinin gireceği yolları temsil etmektedir.

Rüyada Kırık Ok Görmek: Güçlü bir insanın artık o halinden eser kalmadığı ve toplumda bir yerinin olmadığı anlamına gelmektedir.

Rüyada Ok İle hedef vurmak: Allaha karşı dualarınızı ederken dilediğiniz tüm dileklerinizin gerçekleşeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Ok İle Yaralandığını Görmek: Düşmanlarınızın size karşı yaptığı planları gerçekleştiremeyeceği, olayların tam tersine döneceği anlamına gelmektedir. Düşmanlarınız sizin üzüleceğinizi düşünürken aslında sizi sevindireceği ibaresini taşımaktadır.

Rüyada Oktan Kaçtığını Görmek: İyilik yapmaya yoğurulan bir rüyadır. Kişinin dertlerinden sıkıntılarından uzaklaşacağı ve hepsini bir kenara atacağına dair delalet etmektedir.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa