4 Şubat 2020 Salı

Rüyada Yabancı Görmek Tabiri Nedir?

rüyada yabancı görmek


Rüyada yabancı görmek; sıkıntı çekecekleri günlerin habercisidir. Zahmete gireceğiniz işlerin ters tepmesi sonucu yıkıntılara uğrayacaksınız. Rüyada Başka milletlerden kız yada erkek görmek, beklemediğiniz hayırlara, mutlu edecek sevinçli haberlere,  rıskınızın bol olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı biri ile tanışmak gören kişinin uluslar arası işler ile uğraşacağına ibare gösterilir. Rüyada yabancı görmek çok yakında uzun süredir görmediği ama çok sevdiği birisi ile karşılaşacağı anlamına gelmektedir.  Eğer rüyanızda yabancı bir kimseye birşeyler verdiğinizi görürseniz o zaman kötü yorumlanır ve işleriniz kötü olacak demektir.

Rüyada yabancı ile konuşmak iş değişikliği yapacağınıza delalet etmektedir. Kafanıza yatan bir işie gireceğinize, sizin açınızdan daha çok getirisi olacak bir işe kalkışacağınıza delalet edilmesidir. İleri düşünüp ona göre hareket edebiliyor olduğunuz sizin en önemli huylarınızdan birisidir.

Rüyada yabancı ülke görmek gören kişinin şöhretli bir hayatı olacağına, inandığı şeyleri başaracağına ve şirket yöneticiliği gibi mevkilere yükselerek başarılı olacağına delalet edilmektedir. Bu yolda tecrübe edinerek çok para kazanacağı diye tabir edilir.

Rüyada yabancı bir adam gören  kimse, yıllar önce gördüğü bir arkadaşını yada eski sevgilisini görecek demektir. Yılların getirdiği özlem ile sevdiği kişiyi sevgi ile kucaklayacak demektir.

Rüyada yabancı bir kadın görmek  hayırlara vesile veren bir rüya değildir. Halk arasında uğursuzluk getireceğine inanılır. Gören kişi başına hiç beklemediği olaylardan ötürü bela alacağı anlamına gelmektedir. Rüyada yabancı kadın görmek tatsız olayların toplu bir şekilde size yansıyacağı anlamına gelmektedir.



Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa