5 Şubat 2020 Çarşamba

Rüyada Zarf Görme'nin Anlamı

rüyada zarf görmek

Rüyada zarf görmek derin düşünceler edinmenize, özel eşyalar koymuş olduğunuz sandığa, ilime delalet etmektedir. Rüyada zarf görmek önemli konuların aileniz arasında konuşulacağına, gördüğünüz zarfın içine bir kağıt vb. şeyler koyuyorsanız liderlik mevkiğisine yükseleceğiniz anlamına gelmektedir. Kapalı bir zarf size haber geleceği anlamına gelmektedir. Eğer hijyenik temiz bir zarfa kağıt koyduysanız ve onu tanımadığınız birine veriyorsanız paraya işarettir.

Rüyada mektup zarfı görmek sizin için önemli olan birisinin sizden kaçtığına inanılmaktadır. Kapalı bir zarf görmek sizden saklanan sırlara, açık bir zarf görmek ise yakın zamanda size açıklanacak olan büyük sırlara delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinize kapalı bir zarf veriyorsanız, bilinç altınızda evlenme teklifi etsem kabul eder mi gibi soruları bir kenara bırakıp ileride yaşayacağınız mutlulukları düşünün; bu rüyayı gören kişi sevgilisi ile kısa zamanda evlenecek demektir.

Rüyada eşiniz size kapalı bir zarf uzatıyorsa bu muhteşem bir habere işarettir. Yani aileniz çoğalacağı ve yeni bebek beklediğiniz anlamına gelmektedir.

Rüyada zarf yırtmak aldığınız haberlerden hoşnut olmayarak kabul etmeyeceğinize  delalet etmektedir. Pişman olduğunuz hatalar sizinle birlikte ömrünüzün sonuna kadar yaşyacak ve her fırsatta size eşlik edeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada zarf görmek bazı rüya tabircilerine göre de  iliminizin genişleyeceğine bilgili insanlar ile tanışacağınıza, tanıştığınız bilgili insanların size çok faydası dokunacağına delalet edilmektedir. Rüyada zarf görmek kısa bir açıklama yapmak gerekirse sizin beklediğiniz haberler yakın zamanda size ulaşacak. Beklemediğiniz sırlar ise o haberler ile birlikte size ulaşacak demektir. Rüyada mektup görmek çeşitli yorumları bulunsa da genel olarak çoğu rüya yorumcusu bu şekilde yorumlamaktadır.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa